Всички новиниБългария ↔ Италия = транспорт с CargoPlanet – част II 2019

Втората част за Италия ще започнем с въпроса за този месец от играта ни CargoPlanet Quiz:

Италия вече официално е част от мащабен инфраструктурен икономически проект под инициативата на Пекин – как се нарича той?

Отговорите ви очакваме на страницата ни във Facebook, а ако се нуждаете от жокер, то може да потърсите отговора в първата част на статията ни за Италия.

През последните години има ръст в износа на стоки с по-висока добавена стойност от България към Страната на Ботуша.

Примери за износни стоки с по-голяма добавена стойност:

  • Компоненти за автомобилостроене и машиностроене като хидравлика, машинни възли, акумулатори, лагери, кабели, електротехнически и електронни изделия, електрически ръчни инструменти
  • Хладилници, фризери и санитарен фаянс
  • Изчислителни машини
  • Фармацевтични и медицински изделия
  • Оптични изделия, сензори
  • Софтуерни продукти за управление на процеси, игри
  • Любителска радиотехника, сноуборд, велосипеди

Мили наши читатели, ако възнамерявате Вашият бизнес да навлезе на италианския пазар, то ние можем да бъдем Ваш доверен партньор. Разумните инвестиции в съчетание с добра логистика и мениджмънт водят до успех, защото успехът е отборна игра.

Ние от CargoPlanet имаме опит в откриването и наемането на нужните специалисти. Можете да разчитате на колегите ни от италианския отдел, които освен че са отлично подготвени в сферата на транспорта и логистиката, също така владеят перфектен италиански, френски и английски език.   

В последната трета част очаквайте още транспортни новини и интересни факти за страната, където се счита, че е най-големият храм в християнския свят – Базиликата Св. Петър на площад свети Петър в Рим, построена през 1612 г.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо