Всички новиниБългария ↔ Холандия = транспорт с CargoPlanet – част II 2019

Втората част за Нидерландия ще започнем с въпросът за този месец от играта ни CargoPlanet Quiz: 

През коя година е извършен първият транспорт от CargoPlanet за Холандия? 

Отговорите ви очакваме на страницата ни във Фейсбук, а ако се нуждаете от жокер, то може да потърсите решението в първата част на статията ни за Холандия. 

За изминалата 2018-та година, статистиката ни за превозените пратки през мрежата на CargoPlanet с Холандия са следните: 

  • България – Холандия → 460 транспорта
  • Холандия – България → 771 транспорта

Сега ще обърнем малко внимание на 5G мрежите. За добро или за лошо – очаква се през 2024 г. около 40% от света да използва тази технология. Чуват се гръмки прогнози, че: „Четвъртата индустриална революция е единственият начин да се осигури устойчиво икономическо развитие днес“. Счита се, че 5G технологията ще бъде силно изравняващ фактор, помагайки на малките икономики да се развиват.

Холандия си е поставила за цел да генерира поне 900 млн. евро (992 млн. долара) от първия си търг на честоти за 5G мрежи. И все пак ще има опция – част от доставчиците на телекомуникационно оборудване да могат да бъдат блокирани от работа по новите мрежи, ако става дума за опасения за сигурността.

И сега актуалното от преди няколко дни събитие – Народното събрание обсъждаше ратификацията на договора с Холандия за доставка на два нови кораба /минни ловци/ за нуждите на военноморските ни сили. Резултатът – Военният ни флот се сдоби с два нови кораба втора ръка от Холандия. Е, ние от CargoPlanet цели кораби не сме транспортирали, но пък сме доставяли важни техни части. Холандският ни екип е готов да посрещне всяко транспортно предизвикателство, така че може да разчитате да намерим решение и на сложни казуси.

Това е засега от нас. Очаквайте още бизнес и интересни факти за Холандия – страната, в която има велосипедна алея, захранвана от слънчева енергия.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо