Всички новиниБългария <–> Холандия Част II

Холандия е със силно развит транспорт, тъй като той е основен фактор за икономиката ѝ. Транспортната инфраструктура е много гъста и на модерно ниво. Именно поради тази причина Холандия е една от най-разпространените дестинации, с която работим! 🙂

Общата дължина на сухопътната мрежа на страната е 139 000 км, от които 3 530 км са експресни пътища /магистрали/. Най-натоварената магистрала е А16 в Ротердам, а най-широката е A15/A16 на юг от Ротердам – тя е с 16 платна. Истинско удоволствие е да шофираш по нейните ширини! Разстоянието в километри между столиците на България и Холандия е:  София – Амстердам: 2156,95 км.

Пристанище Ротердам е най-голямото в света /извън Източна Азия/, както и най-голямото европейско пристанище, което позволява добре развитият морски транспорт със страната.

Летище Шипхол край Амстердам е основното летище на страната. То е и едно от летищата с най-голям карго трафик в Европа.

За съжаление, основен проблем в логистиката и транспорта на Холандия е липсата на местни международни  шофьори. Старото поколение остарява, а младите не са привлечени от тази професия. Заради тази липса транспортния трафик от и до Холандия се изпълнява главно от чужди фирми и от много малко холандски.

За транспорт и логистика до и от Холандия, можете да разчитате на професионализма на CargoPlanet. В основните логистични центрове в Ротердам и Амстердам имаме утвърдени партньори, с които работим успешно.

За изминалата 2017-та година, статистиката ни за превозените пратки през мрежата на CargoPlanet с Холандия са следните:

  • България – Холандия → 407 транспорта;
  • Холандия – България → 768 транспорта.

Очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, която е с най-високите хора в света. Средната височина за мъжете е 184 см, а за жените 170 см. Едни учени казват, че това се дължи на ДНК, храна и добър стандарт на живот, а други на това, че се консумират много млечни продукти.

За нас това остава загадка и отиваме да разтоварваме вещаещите пролет холандски лалета!

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо