Всички новиниБългария-<->-Холандия

Първата пратка на CargoPlanet за Холандия е през вече далечната 2007-ма година. И тогава определено не сме я транспортирали с велосипед, нищо че всяка година в каналите на Амстердам падат по 25 000 велосипеда. От тях едва 8000 биват извадени, което означава, че в каналите на града има доста велосипеди.

Преди повече от 20 години беше прогнозирано, че пристанището в Ротердам ще постигне капацитета си около 2010-та година и тъй като Ротердам винаги е имал претенции да бъде най-голямото пристанище в Европа, властите в Холандия взимат решение да мислят извън нормите. Така възниква въпросът, ако няма достатъчно място на сушата, то защо да не се използва пространството в морето. И така, известни със своите иновативни инженерни идеи се ражда идеята за Маасвлакте 2 – усвоява се част от морето, като се насипва с пясък и се разширява площта на пристанището с 20 процента. Така се утроява капацитета за обработка на контейнери.

Със създаването на Маасвлакте 2, пристанищните власти имат амбицията да създадат най – устойчивата пристанищна зона и затова да оперират се допускат само фирми с устойчиво развитие. Затова повод за гордост ни е нашия агент в Холандия. Партньорът ни има доста складове в района на Ротердам и един от складовете от 2018-та е с удължено работно време до 20ч, като освен това работи и в неделя, за да обслужва още по-добре нашите клиенти. Складът е специализиран за АДР. Можем да съхраняваме всички опасни товари без 1-ви и 7-ми клас. В случай на авария зоната се затваря херметически и се пускат пожарогасителите за 20 секунди, а зоната може да функционира отново след няколко часа.

Това е за сега от нас – очаквайте още бизнес и интересни факти за страната, която има около 1200 вятърни мелници.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо