Всички новиниБългария ↔ Чехия = транспорт с CargoPlanet част II 2019

България ↔ Чехия = транспорт с CargoPlanet /част II/

Втората част за Чехия ще започнем с въпроса за този месец от играта ни CargoPlanet Quiz: Какво предимно внася CargoPlanet от Чехия? 

Отговорите ви очакваме на страницата ни във Фейсбук, а ако се нуждаете от жокер, то може да потърсите решението в първата част на статията ни за Чехия.

За изминалата 2018-та година, статистиката ни за превозените пратки през мрежата на CargoPlanet с Чехия са следните:

  • България – Чехия → 104 транспорта
  • Чехия – България → 245 транспорта

Интересно е, че Чехия е член на ЕС вече 15 години, но все още не е влязла в Еврозоната.  Официалната валута е чешката крона, но въпреки това има много места, където плащането може да бъде направено в Евро.

В сравнение с останалата част на Европа, храната в Чехия не е толкова скъпа. И освен с хубавата бира, то страната се слави и с разнообразни специалитети. Едни от най-интересните ястия, които може да опитате са: брамбораки /картофени палачинки/; пържено сирене /паниран кашкавал или сирене/; гулаш /яхния със свинско месо/; ябълков щрудел /по-особеното е, че клиентът сам може да си избере съставката, като най-често използваните са канела, захар, бадеми, кокосови орехи и др./; Kremrole /хрупкава тръбичка от бутер тесто с пудра захар/; Medovnik /чешки вариант на френска селска торта, състоящ се от медени блатове със сметана и ядки/. И тъй като бирата няма нужда от транспортиране с хладилен режим, то разните сладки изкушения трябва да се превозват с хладилен камион, като ние от CargoPlanet сме се доказали, че можем да организираме доста бързо доставките.

   Това е засега от нас. Очаквайте още бизнес и интересни факти за Чехия – страната с един от най-известните СПА курорти на планетата – Карлови Вари.

За нас

Спедиторска фирма Карго Планет ООД е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни товари и опасни товари. Извършваме спедиция по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване както и специфични решения за доставките и поддръжката на онлайн бизнеса - фулфилмънт.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За информационния ни бюлетин с новостите в логистиката и актуалните ни промоции

Cargo Planet 2023 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо

За нас

Фирмата е изцяло българска и специализира в пълния спектър услуги от транспортно-логистичната индустрия: сухопътен транспорт на групажни пратки, превоз на частични и цели товари; включително транспорт на извънгабаритни пратки и опасни товари по дестинации из цяла Европа и България. В допълнение компанията предлага пълно складово обслужване за клиентите за националната палетна дистрибуционна мрежа Pall-Ex.
https://cargoplanet.eu/wp-content/uploads/2020/09/Asset-3.png

Абонирайте се

За да получавате търговски предложения и бюлетин

Cargoplanet 2021 © Всички права запазени. Уебсайт от Студио Кипо